Termeni și conditii

Site-ul https://www.tvinstal.ro/ este proprietatea SC T&V INSTAL SRL cu sediul ……….., avand codul unic de inregistrare ….. Tel: , e-mail:……….

1. Limitarea raspunderii SC T&V INSTAL SRL

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Societatea noastra isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Continutul site-ului https://www.tvinstal.ro/ , (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, etc), a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site, si este proprietatea SC T&V INSTAL SRL .

SC T&V INSTAL SRL nu acorda dreptul de a descarca, sau de a modifica partial sau integral, de a copia, de a vinde sau revinde, de a exploata site-ul in orice alta forma, cu scopuri comerciale sau opuse intereselor societatii, fara acordul scris in prealabil al acesteia.

Pe factura se va tiparii pretul de achizitie stabilit impreuna cu consultatul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.

SC T&V INSTAL SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neactualizarea informatiilor prezente pe site sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

2. Drepturi de autor(Copyright)

SC T&V INSTAL SRL este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului www.tvinstal.ro/ , respectiv asupra design-ului si continutului precum si asupra marcilor inregistrate in numele producatorilor si publicate pe site.

Astfel orice tentativa de copiere a continutului, programe automate sau alte informatii publicate pe site, va fi pedepsita conform legii in vigoare.