Despre noi

Infiintata in anul 2001 si avand capital unic privat, cu peste 13 ani de experienta in domeniu, T&V INSTAL pune la dispozitia dumneavostra profesionalism, entuziam si inovatie. In continua expansiune si mereu adaptandu-se la noile tendinte si tehnologii, T&V Instal reprezinta alegerea perfecta pentru oricare dintre nevoile Dvs in materie de constructii si instalatii. Cu o echipa tanara si dinamica, mereu orientata catre satisfacerea clientilor, va garantam ca putem face ca orice dorinta a Dvs sa devina realitate.

 

Valorile T&V INSTAL

Compania noastra a fost si este permanent preocupata de calitatea materialelor, utilajelor si echipamentelor folosite, cat si de pregatirea echipelor de lucru, in acest sens existand stadii de pregatire si evaluari periodice, si, totodata, teste privind cunoasterea si respectarea normelor de protectie a muncii.
 
O alta preocupare a reprezentat si inca reprezinta folosirea de tehnologii moderne de executie, mereu reusind sa implemantam preocesul de constructie, tehnologii sau materiale de ultima generatie.

Viziunea T&V INSTAL

Viziunea noastra este sa oferim solutii optime, de calitate care sa respecte cerintele beneficiarilor. termenul de executie al constructiei si bugetul alocat.
 
Profesionalismul echipelor noastre, experienta si inalta calificare ne recomanda ca un partener de afaceri capabil sa execute lucrari de constructii la nivel european.